22 uutta yritystä Pyhäjärvelle vuonna 2018

Pyhäjärvelle perustettiin viime vuonna 22 yritystä. Huhti- ja heinäkuussa kaupparekisteriin merkittiin eniten uusia yrityksiä eli neljä kumpanakin. Marraskuussa ei puolestaan rekisteröity yhtään uutta yritystä. Osa uusien yritysten rekisteröinneistä perustuu yritysten sellaiseen omistajan- tai sukupolvenvaihdokseen, jossa perustetaan uusi yritys jatkamaan toimintaa.

Viime vuonna 15 yritystä lakkasi olemasta. Syys- ja lokakuussa kaupparekisteristä poistettiin eniten yrityksiä eli neljä kumpanakin. Useampana kuukautena ei poistettu yhtään yritystä. Yksi yritys sekä perustettiin että poistettiin eli se toimi vain ns kesäkauden ja on siten sekä uusissa että lakanneissa ...

Lue lisää →
0

Monta hyvää syytä matkailla Pyhäjärvellä

Pyhäjärven kaupunki on tunnettu kesätapahtumistaan: Täydenkuun Tanssit -festivaalista, Kihupäivistä, Soitellen Suveen -tapahtumasta, Suurlavan naistentansseista ja urheilutapahtumista. Maastovaeltaminen, golf ja kalastus ovat myös suosittuja.

Neljä matkailutoimijaamme panostivat yhdessä kehitysyhtiön kanssa Suomen Kuvalehden (11.1.2019) Matkailuliitteeseen:

Lue lisää →
0

Matkailutoimijoiden aamukahvit TO 31.1.2019

Tervetuloa matkailuyrittäjien ja -toimijoiden aamukahveille teemalla PYHÄJÄRVEN MATKAILUN KEHITTÄMINEN.

Tilaisuudessa muun muassa kuulemme Pyhäjärven Laivaristeilyjen ensi kesän suunnitelmista ja keskustelemme matkailun kehittämishankkeista Pyhäjärvellä ja päätämme mahdollisesta yhteisestä osallistumisesta Kotimaan Matkailumessuille Tampereella 12.-14.4.2019. Myös kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi on mukana tilaisuudessa.

Tervetuloa Pyhäjärven Laivaristeilyjen vieraaksi, Pyhäjärven Tilitoimisto Oy:n tiloihin, Ollintie 11, 2. krs. torstaina 31.1.2019 klo 9.00. Vahvista osanottosi tiistaihin 29.1. mennessä Risto Alaheikalle: sähköpostilla risto.alaheikka@pyhajarvi.fi tai puhelimitse 040 966 0168.

Kuva: SUOMEN ILMAKUVA OY

Lue lisää →
0

Tutustumis- ja opintomatka Toholammin lähituotemyymälään keskiviikkona 30.1.2019

Lähtö Pyhäjärveltä klo 9.00. Paluu klo 16.00 mennessä.

Nihak kustantaa kyydin ja Pyhäjärven Kehitys tarjoaa osanottajille lounaan Toholammilla.

Ilmoittautumiset: risto.alaheikka@pyhajarvi.fi tai 0409660168.
Matka on yrittäjille ilmainen.
Vahvista osanottosi kyyti- ja lounasjärjestelyjen vuoksi viimeistään tiistaihin 22.1. mennessä.

Lisätiedot: Risto Alaheikka, Pyhäjärven Kehitys Oy
0409660168 risto.alaheikka@pyhajarvi.fi

Lue lisää →
0

Syötävän hyviä hyönteisiä kasvamaan maan uumeniin?

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN ja KASVATUSTEKNIKON paikat ovat nyt haettavana!

Callio Edible Insects from Mine – hanke on alkamassa. Hankkeen tavoitteena on kehittää Pyhäsalmen kaivoksen ainutlaatuista maanalaista infrastruktuuria hyödyntävä uusi kokeellinen hyönteiskasvatusjärjestelmä.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen työpakettien ja tehtävien etenemisestä, sisällön toteuttamisesta aikataulussa sekä tulosten raportoinnista ja viestinnästä hankkeen projektisuunnitelman, budjetin, laatutavoitteiden sekä rahoituspäätöksen mukaisesti. Hankkeen toimenpiteet toteutetaan myös osin ulkopuolelta ostettavien asiantuntijapalveluiden kautta.

Kasvatusteknikko vastaa kokeellisen hyönteiskasvatusjärjestelmän päivittäisestä ylläpidosta, kehityksestä ja hoidosta Pyhäsalmen kaivoksella. Kasvatusteknikko toimii hyönteiskasvatuksen verkoston teknisten osaajien silminä ja käsinä, ja linkkinä muihin ...

Lue lisää →
0
Page 1 of 18 12345...»