Ajankohtaista

Rekrytointi-ilmoitus: toimitusjohtaja

Pyhäjärven Kehitys Oy on Pyhäjärven kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on kaupungin elinkeinoelämän edistäminen ja siihen liittyvien palveluiden tuottaminen tarjoamalla liiketoiminnan perustamisneuvontaa, kehittämiskonsultointia ja hallinnoimalla elinkeinoelämän kehittämishankkeita.

5500 asukkaan Pyhäjärvi on ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme erittäin yritysystävällinen kaupunki, jonka logistinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaiken tyyppiselle yritystoiminnalle.

Etsimme nyt aktiivista, osaavaa ja kehittämishenkistä persoonaa joukkoomme. Etsimme Pyhäjärven Kehitys Oy:lle:

TOIMITUSJOHTAJAA

Haluamme sinun miettivän ensisijaisesti, miten Pyhäjärvellä jo olemassa olevaa osaamispääomaa ja yrittäjyyspotentiaalia voitaisiin hyödyntää rakennemuutoksen aikana parhaiten. Tässä yhteydessä erilaisten olemassa olevien rahoituskanavien tunteminen ja hyödyntäminen ovat oleellisia asioita. Valtateiden E75 ja 27 risteysalueella olevan Transparkin kehittäminen on paikkakunnan elinvoimaisuuden kannalta merkittävä asia, joka tulee korostumaan tehtäväkentässäsi.

Odotamme, että sinulla on soveltuva, kehitystyötä palveleva pohjakoulutus ja kokemusta, sekä näyttöjä erilaisten verkostojen kanssa toimimisesta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä vahva kehittämis- ja markkinointihenkisyys korostuvat työssäsi. Kykenet katsomaan asioita laaja-alaisesti strategiset näkökulmat huomioiden, mutta myös yksityiskohdat ovat sinulle tärkeitä. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja kykenet luovasti löytämään erilaisia ratkaisuja neuvottelutilanteissa.

Työympäristönäsi oleva Pyhäjärven kaupunki on ihanteellinen asuinpaikka luontoa, palveluja, kulttuuria ja liikuntaa arvostavalle ihmiselle! Olemme harvoja maaseutukaupunkeja, joissa hyvien peruspalvelujen ja järvimaiseman lisäksi on uimahalli, jäähalli, golfkenttä ja kansallisen tason maastohiihtokeskus.

Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävänhoito alkaa sovittavana ajankohtana, viimeistään 1.10.2017. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Haku päättyy 21.7.2017 klo 15.30. Hakemukset tehtävään sähköpostilla osoitteeseen hallinto.kirjaamo@pyhajarvi.fi.

Lisätiedot:
Pyhäjärven Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Asko Kauranen, puh. 040-588 5698 tai

Pyhäjärven vt. kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, puh. 044-445 7701, henrik.kiviniemi@pyhajarvi.fi

0