Ajankohtaista

Sales is a King –hanke käynnistyy, tule mukaan !

Myynnin kehittäminen on tutkimuksien sekä kokemuksien perusteelle yrityksien tärkein kasvun edistämisen kohde. Aihe on jopa elintärkeä!

Sales is a King -hankkeessa keskitytään yrityksen myynnin kehittämiseen kokonaisajattelun avulla. Hankkeessa on omat osa-alueet myynnistä vastaaville henkilöille, myyjille ja lopulta koko yrityksen henkilöstölle. Hankkeessa ovat mukana myös alueemme oppilaitokset. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Hankkeeseen pääsee mukaan 50 yritystä Nivala-Haapajärven, Ylivieskan, Raahen ja Haapaveden-Siikalatvan seutukuntien alueilta. Toimialarajoitteita ei ole, tärkeintä on halu kehittää myynnillistä osaamista. Toivomme hankkeeseen monipuolista osallistujajoukkoa valmistavasta teollisuudesta, hoiva-alalta, palvelusektorilta, ICT:stä jne…

Mikäli koet aiheen tärkeäksi yrityksellesi, ilmoittaudu mukaan saman tien!

[ Katso PDF-esite täältä ]


Yhteistyöterveisin,
Timo Liimatainen
Yrityspalvelupäällikkö
NIHAK Ry
044 4457001
timo.liimatainen@nihak.fi

0