Ajankohtaista

VAUHAUS – moderni työympäristö yrittäjille

Vauhaus on uudenlainen palvelu pienyrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille. Palvelu sisältää innostavan luovan työ- ja tapahtumatilan käyttöoikeuden ja muita käytännöllisiä liiketoimintaa tukevia palveluja.

  • yhteinen työtila 24/7
  • pienen kokoustilan käyttöoikeus
  • tulostus/skannaus
  • wifi
  • lukittava säilytystila
  • kahvi
  • liiketoiminnan kehittämispalvelut

Hinta 49,60 €/kk sis.alv

VAUHAUS tilan avajaiset ovat 8.9. Tule tutustumaan!

Tilat sijaitsevat Ollintie 17.

Kysy lisää ja varaa paikkasi
, 0444457007

Vauhaus on yrittäjien ja yrittäjyyshenkisten työskentely ja kohtaamispaikka, jossa uudet ideat ja ihmiset kohtaavat. Tila tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden työskennellä ajanmukaisessa yhteisessä työtilassa muiden yritysten kanssa. Tarjoamme työskentelypisteitä itsenäiseen työskentelyyn, mukavia yhteistyöpisteitä ja cowork-kahvilan omassa ”olohuoneessa”. Vauhaus auttaa yritysten välisen yhteistyön syntymistä ja erilaisten osaamisten yhdistämistä.

0