Ajankohtaista

Onko sinulla kokemusta työturvallisuuden tai koulutusliiketoiminnan kehittämisestä?

Hae PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI kolmivuotiseen Underground Rescue -hankkeeseen.

Projektipäällikön tehtävissä työskentelet Underground Rescue -hankkeessa (EAKR), jossa tavoitteena on kehittää Pyhäsalmen kaivokseen ainutlaatuista maanalaista infrastruktuuria hyödyntävä työturvallisuuden koulutus-, harjoittelu-, kehittämis- ja innovaatioympäristö. Vastaat hankkeen työpakettien ja tehtävien etenemisestä, sisällön toteuttamisesta aikataulussa sekä tulosten raportoinnista ja viestinnästä hankkeen projektisuunnitelman, budjetin, laatutavoitteiden sekä rahoituspäätöksen mukaisesti. Hankkeen toimenpiteet toteutetaan pääosin ulkopuolelta ostettavien asiantuntijapalveluiden kautta.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan:
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9806915?locations=Pyh%C3%A4j%C3%A4rvi&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1


Tule kehittämään maanalaista työturvallisuuden koulutus-, harjoittelu-, kehittämis- ja innovaatioympäristöä.

 

0