Pyhäjärven Kehitys Oy:n yritystuet 2024

Voita hakea yritystukea oman yrityksesi toimintaan liittyen, oli kyse sitten markkinoinnista, ilmeestä, koulutuksesta tai liiketilasta.

Messu- ja markkinointituki

 

Messu- ja markkinointituki on 50 % ja enintään 250 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Messuihin liittyviä tukeen oikeuttavia kustannuksia ovat paikkamaksut ja siihen liittyvät kulut, mutta ei matka- tai majoituskulut.
Tuettavia markkinointikuluja ovat yrityksen kiinteistöön kohdistuvat valomainokset sekä mainostaulut, näyteikkuna- ja kuljetuskaluston teippaukset ja tarrat, kotisivujen teko tai niiden päivitys, markkinointimateriaalit (esitteet, sähköinen materiaali, kynät, roll-up -tuotteet ja banderollit, käyntikortit, työvaatteiden brodeeraus- ja painatuskulut), tienviitat (liikennevirasto), mutta ei lehtimainonta.

Koulutus- ja konsultointituki

 

Koulutus- ja konsultointituki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Tukea saa sekä yrittäjän että työntekijöiden koulutukseen.
Tukeen oikeuttavaa konsultointia ovat asiantuntijapalvelut ja yrityksen liiketoiminnan kehittäminen.

Ilmetuki

 

Ilme- eli julkisivutuki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Se on tarkoitettu yrityksen omistamien rakennusten ja pihojen ulkoisen yleisilmeen kohottamiseen, mutta ei investointeihin.

Pyhäjärven kaupungin elinkeinotuki

 

Pyhäjärven kaupunki voi myöntää tiettyin ehdoin uuden teollisuushallin rakentajille tukea.

Hae yritystukea täyttämällä lomake, jonka voit allekirjoitettuna lähettää meille

Lataa lomake [ tästä ], minkä jälkeen voit tulostaa sen täyttämistä ja allekirjoitusta varten.

Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake postitse osoitteeseen: Pyhäjärven Kehitys Oy Asematie 4 A, 86800 PYHÄSALMI.

Voit myös lähettää lomakkeen sähköisesti, skannaamalla sen ensin tietokoneelle ja lähettämällä sitten sähköpostilla: .

HUOM! Kuluvan vuoden kustannukset haettava viimeistään tulevan vuoden tammikuun loppuun mennessä!

Jos herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä