Ajankohtaista

Pyhäjärven kehitys oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Risto Alaheikan

Pyhäjärven kaupungin kehitysyhtiö Pyhäjärven Kehitys Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Risto Alaheikan. Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään 1.12.2017. Torniosta kotoisin oleva Alaheikka on tehnyt merkittävän uran mm. Keskon palveluksessa ja kauppakeskus Ison Omenan toimitusjohtajana. Hän on myös luotsannut Tornion kehitysyhtiötä Team Botnia Oy:tä.

Pyhäjärven Kehitys Oy:n toiminta muuttuu vuoden 2018 alusta. Kiinteistöliiketoiminta siirtyy Kiinteistö Oy Rillankivelle, ja kehitysyhtiö voi entistä täysipainoisemmin keskittyä Pyhäjärven elinkeinoelämän kehittämiseen. Yritys- ja rahoitusneuvonnan osaamista Kehitys Oy:n tiimiin tuo jatkossakin NIHAKin yrityspalvelupäällikkö Timo Liimatainen, joka on työskennellyt osa-aikaisesti Pyhäjärvellä keväästä 2017 lähtien.

Vuoden 2018 tavoitteina kehitysyhtiöllä on erityisesti panostaa valtateiden E75 ja valtatie 4:n risteysalueen kehittämiseen, laaditun kehittämissuunnitelman pohjalta. Lisäksi erityisesti palveluliiketoiminta kaipaa uusia avauksia ja kehittämistoimenpiteitä Pyhäjärvellä. Perustyö kuitenkin jatkuu monipuolisen elinkeinoelämän puolesta. Yhtiö tukee omalla toiminnallaan Pyhäjärven Callion, maanalaisen menestystekijän, työtä Pyhäsalmen kaivoksen uusiokäytön saralla.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Risto Alaheikka, puh. 040 966 0168
Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Asko Kauranen, puh. 040 588 5698

0