Ajankohtaista

Rekrytointi-ilmoitus Projektipäällikkö

Pyhäjärven kaupunki on ihanteellinen asuinpaikka luontoa, palveluja, kulttuuria ja liikuntaa arvostavalle ihmiselle! Olemme harvoja maaseutukaupunkeja, joissa hyvien peruspalvelujen ja järvimaiseman lisäksi on uimahalli, jäähalli, golfkenttä ja kansallisen tason maastohiihtokeskus. 5500 asukkaan Pyhäjärvi on ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme erittäin yritysystävällinen kaupunki, jonka logistinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaiken tyyppiselle yritystoiminnalle.

Kaupunkimme tunnetaan myös Pyhäsalmen kaivoksesta, joka on mahdollistanut kaupunkimme kehittämisen ja kehittymisen. Pyhäsalmen kaivos on 1445 metriä syvä ja syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa. Kaivoksen maanalaisen toiminnan loppuessa vuonna 2019 avaa sen uusiokäyttö kaupungillemme loistavia mahdollisuuksia, joita on jo aloitettu meneillään olevassa kaivoksen uusiokäyttöön suuntautuvassa Pyhäjärven CALLIO-ohjelmassa. Oletko sinä kenties etsimämme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Toivomme, että asut paikkakunnalla, josta liikkuminen Pyhäjärvelle on helppoa. Voit jo asua tai haluat muuttaa Pyhäjärvelle, mutta tehtävää voi hoitaa myös etänä muuten logistisesti järkevältä paikkakunnalta, joka mahdollistaa sinulle 2-3 päivää viikossa työn tekemisen paikan päällä Pyhäjärvellä.

Tehtävässä edellytetään kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta, monipuolista eri toimialojen tuntemusta, priorisointi- ja päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Arvostamme myös aiempaa kokemusta hankkeiden suunnittelusta, valmistelusta, rahoittajayhteistyöstä ja projektien toteuttamisesta.

Projektipäällikön tehtävissä vastaat hankkeiden työpakettien etenemisestä, aikataulutuksesta ja sisällön toteuttamisesta hankesuunnitelman, budjetin ja laatutavoitteiden sekä rahoituspäätösten reunaehtojen mukaisesti. Tehtävän alussa tulet työskentelemään erikoiskasvien tuotantoon keskittyvässä Pyhäsalmen kaivoksen maanalaisen infran uusiokäyttö -hankkeessa (lisätietoa alla).

Odotamme, että sinulla on vähintään korkeakoulututkinto kaupalliselta tai luonnonvara-alalta ja hankekokemusta, sekä näyttöjä erilaisten verkostojen kanssa toimimisesta. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Olet vastuullinen ja pyrit aina työssäsi hyviin tuloksiin.

Etsimme aktiivista osaajaa joukkoomme ajalle 1.7.2018 – 31.3.2019 (jatkon mahdollisuus). Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja yhteydenotot Ohjelmajohtaja Sakari Nokela 11.6.2018 klo 13:00 – 15:00 puh. 040-1809511. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 26.6.2018 mennessä mielellään sähköisesti tai kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, PL 15, 86801 Pyhäsalmi. Sähköisiin ja kirjallisiin hakemuksiin viite ”Projektipäällikkö”.

Tutustu myös laajemmin Pyhäjärven Callion uusiokäytön toimintaamme osoitteessa www.callio.info.

[ Katso rekrytointi-ilmoitus PDF-tiedostona täältä ]
0