Ajankohtaista

Reilusti kotiinpäin! Pyhäjärveltä tottakai!

Pyhäjärven kaupunki, Pyhäjärven Yrittäjät ry ja Pyhäjärven Kehitys Oy ovat haastaneet sekä pyhäjärviset kuluttajat että yrittäjät mukaan Reilusti kotiinpäin! Pyhäjärveltä tottakai! -kampanjaan. Ja saavat kesävieraatkin osallistua tähän kampanjaan!

Paikallinen kysyntä ja kulutustottumukset ovat merkittävimmät yksittäiset tekijät paikkakunnan tai alueen palveluiden säilymisen ja kehittymisen kannalta. Jos haluamme pitää paikkakunnan elinvoimaisena, meidän on saatava varmistettua riittävä kysyntä paikallisille palveluille, työvoimalle, raaka-aineille ja tuotteille. Siksi nyt tarvitaan kampanja, jonka nimi on ”Reilusti kotiinpäin! Pyhäjärveltä tottakai!”.

Ostamalla pyhäjärvisiä palveluita ja tuotteita jätät jokaisesta eurosta leijonan osan paikallistalouteen, kun taas saman euron muualle kantaessasi viet sen paikallistaloudesta pois erittäin todennäköisesti. Pyhäjärvellä tuotettu palvelu tai tuote on ostajan oma ilmastoteko, sillä nyrkkisäännön mukaan ostajaa lähellä tuotetut palvelut ja tuotteet säästävät luonnonvaroja mm. logistiikan osalta.

Kampanjassa mukana olevan yrityksen tunnistaa kampanjatarrasta tai -logosta. Kysy tarraa ja mahdollista muuta materiaalia Harri Heikkilältä Mainostuulesta (p. 0400 685 968 / ).

Jätä eurosi tuottamaan elinvoimaa ja hyvinvointia Pyhäjärvelle!

 

0