Ajankohtaista

Upeita elämyksiä Pyhäjärvellä! Lähde laivaristeilylle!

Kesällä 2018 käynnistyivät laivaristeilyt monen vuoden tauon jälkeen uudelleen täällä Pohjois-Pohjanmaan maakuntajärvellä. Kemijärveltä viime kesänä Pyhäjärvelle ostettu M/S Ahti risteilee tänä kesänä nyt myös Pietarsaareen ja Marjoniemeen.

Pietarsaari oli luonnonkauneutensa vuoksi jo vuosikymmeniä sitten tunnettu viikonloppuretkikohde mm. telttailijoille. Marjoniemen risteilyllä tutustuu taas koko Pyhäjärveen kaikessa komeudessaan. Aavaan ulappaan ja järven eteläosan saaristoon.

Alla tunnelmakuvia iltaristeilyn paluumatkalta Marjoniemestä Pyhäsalmeen lauantai-illalta 8.6.2019.

Lisää tietoja mm. reiteistä ja aikatauluista:
https://www.facebook.com/Pyh%C3%A4j%C3%A4rven-Laivaristeilyt-Hyv%C3%A4ll%C3%A4-Tuulella-182877895765812/?epa=SEARCH_BOX

Kannattaa kysyä myös tilausristeilyjä.

 

0