Ajankohtaista

ELY, yritysten kehittämispalvelut

ELY:n kautta hankittavan konsultointi-palvelun hinta asiakkaalle on 30 euroa + alv/päivä.

Koronavirusepidemian vuoksi palvelun hintaa on alennettu, jotta pienimilläkin yrityksillä olisi mahdollisuus käyttää palveluja.
Normaalihinta on 300 € + alv/pvä.

Kenelle

Palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on vähintään yksi tilikausi takana ja yritys työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän. Innovaatioiden kaupallistamisen konsultointia voidaan myöntää myös toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille. Palvelu sopii myös yksityisille elinkeinonharjoittajille, eikä toimialarajoituksia ole.

Palvelun myöntämisen edellytyksenä on, että yrityksen nykytila on arvioitu esim. Analyysi-palvelussa. Jos yrityksesi nykytila on arvioitu muuten ja kehittämistarve on selvillä, voit hakea Konsultointi-palvelua ilman Analyysi-palvelua.

Mitä

Palvelussa saat avuksesi kokeneen liikkeenjohdon konsultin kehittämään yritystäsi. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen:

  1. Kasvu ja uudistaminen
  2. Tuottavuus ja talous
  3. Markkinointi ja asiakkuudet
  4. Johtaminen ja henkilöstö
  5. Innovaatioiden kaupallistaminen

[ Lue lisää ELY-keskuksen tiedotteesta ]

0