Ajankohtaista

HAEMME TOIMITUSJOHTAJAA

Pyhäjärven Kehitys Oy on Pyhäjärven kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on kaupungin elinkeinoelämän edistäminen ja siihen liittyvien palveluiden tuottaminen tarjoamalla liiketoiminnan perustamisneuvontaa, kehittämiskonsultointia ja hallinnoimalla elinkeinoelämän kehittämishankkeita.

5100 asukkaan Pyhäjärvi on ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme elinkeinorakenteen muutosta läpikäyvä kaupunki, jonka logistisen sijainnin, luonnon ja raaka-ainevarantojen tulisi tarjota loistavia mahdollisuuksia yritystoiminnalle. Pyhäjärvi on mukana tekemässä kansallista energiamurrosta useiden tuulivoimahankkeiden ja energiavaraston kehittämisen kautta.

Etsimme nyt osaavaa, aikaansaavaa ja kehittämiskykyistä henkilöä palvelukseemme.

Haluamme sinun jättävän kädenjälkesi ensisijaisesti siihen, miten Pyhäjärvellä jo olemassa olevaa osaamispääomaa ja yrittäjyyspotentiaalia voitaisiin hyödyntää rakennemuutoksen aikana parhaiten. Samalla uusyrityshankintaan on saatava uutta voimaa ja energiaa. Tässä yhteydessä erilaisten olemassa olevien rahoituskanavien tunteminen ja hyödyntäminen ovat oleellisia asioita.

Odotamme, että sinulla on soveltuva, kehitystyötä palveleva pohjakoulutus ja kokemusta, sekä näyttöjä erilaisten kasvuhankkeiden kanssa toimimisesta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä vahva kehittämis- ja markkinointihenkisyys korostuvat työssäsi. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja kykenet luovasti löytämään erilaisia ratkaisuja neuvottelutilanteissa. Hallitset modernit työskentelytavat ja osaat priorisoida asiat paikkakunnan elinkeinojen kasvun kannalta oikein.

Työympäristönäsi oleva Pyhäjärven kaupunki on ihanteellinen asuinpaikka luontoa, palveluja, kulttuuria ja liikuntaa arvostavalle ihmiselle! Olemme harvoja maaseutukaupunkeja, joissa hyvien peruspalvelujen ja järvimaiseman lisäksi on uimahalli, jäähalli, golfkenttä ja kansallisen tason kehittyvä maastohiihtokeskus.

Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Haluaisimme sinun aloittavan työskentelyn tammikuussa 2021. Voit esittää palkkatoiveen. Hyödynnämme soveltuvuustestausta rekrytoinnissa.

Haku päättyy 14.8.2020 klo 15.00. Hakemukset tehtävään pyydämme sähköpostilla osoitteeseen hallinto.kirjaamo@pyhajarvi.fi

Lisätiedot:
Pyhäjärven Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Kärkkäinen, puh. 040-032 2911, markku.karkkainen@pyhajarvi.fi tai

Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, puh. 044-445 7701, henrik.kiviniemi@pyhajarvi.fi

0