Ajankohtaista

Rekrytointi-ilmoitus: Elinkeinojen kehittäjä

Pyhäjärven kaupunki on ihanteellinen asuinpaikka luontoa, palveluja, kulttuuria ja liikuntaa arvostavalle ihmiselle! Olemme harvoja maaseutukaupunkeja, joissa hyvien peruspalvelujen ja järvimaiseman lisäksi on uimahalli, jäähalli, golfkenttä ja kansallisen tason maastohiihtokeskus. 5000 asukkaan Pyhäjärvi on ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme yritysystävällinen pieni maaseutukaupunki, jonka logistinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaiken tyyppiselle yritystoiminnalle.

Kaupunkimme tunnetaan mm. kauniista maakuntajärvestä, E75:n risteysalueesta ja Pyhäsalmen kaivoksesta. Kaivostoiminnan hiipuessa olemme keskellä elinkeinorakenteen rakennemuutosta. Etsimme nyt aktiivista, osaavaa ja yrittäjähenkistä henkilöä kehittämään elinkeinojamme osana elinkeinokehityksen tiimiämme. Oletko sinä kenties etsimämme

ELINKEINOJEN KEHITTÄJÄ

Tehtävä on ainutlaatuinen. Pääset kehittämään elinkeinoja rakennemuutosalueella, jolla yhdistyvät mm. monet maaseutuelinkeinot, teolliset ympäristöt ja logistiset yhteydet.

Haluamme sinun myös löytävän uusia keinoja pyhäjärvisen jo olemassa olevan osaamispääoman ja yrityspotentiaalin hyödyntämiseen. Tässä yhteydessä erilaisten olemassa olevien hankerahoitus- ja tukijärjestelmien hyödyntäminen on oleellista.

Odotamme, että sinulla on kokemusta, sekä näyttöjä erilaisten verkostojen kanssa toimimisesta ja kehittämistyöstä. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa pohjakoulutuksena. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä vahva myynti- ja markkinointihenkisyys korostuvat työssäsi. Kykenet katsomaan asioita laaja-alaisesti, mutta myös yksityiskohdat ovat sinulle tärkeitä. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja kykenet luovasti löytämään erilaisia ratkaisuja neuvottelutilanteissa, tarvittaessa myös sujuvalla englannin kielen taidolla.

Emme etsi yhden alan osaajaa vaan henkilöä, jonka koulutus ja kokemus mahdollistavat toiminnan mitä erilaisimpien toimijoiden kanssa. Tehtävässä korostuvat elinkeinoelämän, yritysrahoituksen ja elinkeinoneuvonnan tuntemus. Esimiehesi on kaupunginjohtaja ja toimit Pyhäjärven Kehitys Oy:n
hallituksen esittelijänä ja kaupungin edustajana monissa kehittämistyöryhmissä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja ja yhteydenotot kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi (puh. 044-445 7701) ja Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Kärkkäinen (puh. 040-032 2911).

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.10.2020 klo 15.30 mennessä mielellään sähköisesti tai kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, Ollintie 26, 86800 PYHÄSALMI. Sähköisiin ja kirjallisiin hakemuksiin viite ”Elinkeinojen kehittäjä”.

0