Ajankohtaista

Lähiesimieskoulutus ja johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinto

 

Hyvät toimitusjohatajat & esimiehet,

Nyt JEDU-koulutuskeskus järjestää tulevana syksynä teille:

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneella on osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Tutkinnon suorittaneella on hyvät viestinnälliset valmiudet ja hän osaa kehittää työryhmänsä toimintaa. Hänellä on perustiedot esimiestyöstä. Lähiopetusta 1 päivä/kk Nivalassa. Hae 30.8.2023 mennessä.

Lisätiedot:

Timo Seppälä
koulutusjohtaja
p. 040 590 3101

 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto mahdollistaa henkilökohtaisen johtajuuden kehittämisen suunnitelmallisesti omassa työympäristössäsi. Sisältää 16 lähipäivää ja kestää n. 1,5 vuotta. Hae PE 25.8.2023 mennessä Lisätiedot:

Ritva Joki-Kolehmainen
koulutuspäällikkö
p. 044 769 2401

0