Ajankohtaista

Vauhausissa 4.10: Omistajanvaihdos avaa oven uuteen!

Tule sinäkin kuuntelemaan miten omistajanvaihdos voi sujua ongelmitta! Paikalla vuoden 2022 omistajanvaihdosasiantuntija Paula Pihlajamaa!!!

”Paula Pihlajamaa on toiminut useita vuosia esimerkillisellä tavalla omistajanvaihdosten edistäjänä Pohjois-Pohjanmaalla ja osin myös Keski-Pohjanmaalla. Hän on osallistunut ja osallistuu myös valtakunnallisiin kehittämishankkeisiin ja yhteistyöhön. Paulan työn tuloksena pienten yritysten omistajanvaihdosten edistämiseen on saatu mukaan laaja joukko keskeisten sidosryhmien edustajia ja yhteistyö julkisten ja yksityisten toimijoiden välillä Pohjois-Pohjanmaalla”. (Finnveran toimitusjohtaja Pauli Heikkilä)

Tilaisuus pidetään KE 4.10 klo 17.30 alkaen Vauhausissa (Kauppakeskus Woltti, Ollintie 17). Tervetuloa

0