Ajankohtaista

Minustako yrittäjä- tilaisuus KE 8.11

Minustako yrittäjä? -tapahtumat ovat jälleen täällä! Marraskuun aikana kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitetut maksuttomat tapahtumat kiertävät kaikki NIHAKin alueen kunnat.

Minustako Yrittäjä? -tapahtumien teemoina käsitellään mm. yrityksen perustamiseen, yrittäjyyden eri muotoihin, kevytyrittäjyyteen, yhtiömuotoihin sekä yritystoiminnan rahoitukseen liittyviä asioita. Tapahtumat tarjoavat tiiviissä paketissa käytännönläheistä tietoa siitä, miten yritystoimintaa pyöritetään ja mitä asioita yritystoiminnan alkutaipaleella kannattaa ottaa huomioon.  Tapahtumiin voivat osallistua kaikki yritystoimintaa suunnittelevat, mutta myös jo yrityksen perustaneet.

Minustako Yrittäjä? -kiertueen tapahtumat järjestetään Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Nivalassa, Reisjärvellä ja Sievissä marraskuun aikana yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Tapahtumapaikkana on aina kunnassa sijaitsevat VAU!HAUS -tilat ja tapahtuma-aikana klo 17-19.

Pyhäjärvellä tapahtuma järjestetään KE 8.11 klo 17-19 Vau!hausissa, Tervetuloa!

0