Ajankohtaista

Omistajanvaihdokset matalan kynnyksen neuvontapalvelulla

5.10.2023 pidetyssä omistajanvaihdosillassa keskusteltiin eri syistä miksi yritys myydään. Osa on tehnyt jo yrityksen perustamisvaiheessa päätöksen, että myy yrityksen eteenpäin tietyn ajanjakson jälkeen. Toiset lähtevät myymään yrityksen eläköitymisen tai alan vaihtamisen vuoksi.

Kaikki syyt ovat yhtä luonnollisia ja yleensä omistajanvaihdos on myös hyväksi itse yritykselle. Omistajanvaihdoksen myötä yritys kehittyy ja kasvaa. Yrityksen myynti voi olla yrittäjälle haastavakin, mutta loppupeleissä, kun yrittäjä päästää yrityksensä uusiin käsiin, hänellä alkaa uusi elämänvaihe, joka on täynnä mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Illan aikana saimme kuulla monista hyvistä kokemuksista, miten elämä on yrityskaupan jälkeen muuttunut. Mikäli haluat keskustella aiheesta ja suunnitella oman aikajanasi yrityksen myynnille niin ole yhteydessä Pyhäjärven Kehitykseen, NIHAK:iin tai Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiin.

 

Hyödylliset linkit:

 

Ohessa muutamia hyviä linkkejä, joihin kannattaa tutustua:

Yrityksien kauppapaikkoja: www.firmakauppa.fi & www.yritysporssi.fi

Tukea yrityksen ostoa suunnitteleville: https://keskipisteleader.fi/yritykset/

Tietoa omistajanvaihdoksesta: Omistajanvaihdos – Yrittajat.fi

Finnveran tietopaketti: yrityskauppa  sukupolvenvaihdos

Muista aina olla yhteydessä silloin, kun omistajanvaihdos eli yrityksen ostaminen, myyminen tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen yrityksessäsi.

Yhteystiedot:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Paula Pihlajamaa, 050-439 9808,

Pyhäjärven Kehitys Oy, Regis Rouge-Oikarinen, 040-526 8121,

NIHAK, Arto Junno, 044 445 7011,

0