Messu- ja markkinointituki

Messu- ja markkinointituki on 50 % ja enintään 250 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Messuihin liittyviä tukeen oikeuttavia kustannuksia ovat paikkamaksut ja siihen liittyvät kulut, mutta ei matka- tai majoituskulut.
Tuettavia markkinointikuluja ovat yrityksen kiinteistöön kohdistuvat valomainokset sekä mainostaulut, näyteikkuna- ja kuljetuskaluston teippaukset ja tarrat, kotisivujen teko tai niiden päivitys, markkinointimateriaalit (esitteet, sähköinen materiaali, kynät, roll-up -tuotteet ja banderollit, käyntikortit, työvaatteiden brodeeraus- ja painatuskulut), tienviitat (liikennevirasto), mutta ei lehtimainonta.

Koulutus- ja konsultointituki

Koulutus- ja konsultointituki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Tukea saa sekä yrittäjän että työntekijöiden koulutukseen.
Tukeen oikeuttavaa konsultointia ovat asiantuntijapalvelut ja yrityksen liiketoiminnan kehittäminen.

Ilmetuki

Ilme- eli julkisivutuki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Se on tarkoitettu yrityksen omistamien rakennusten ja pihojen ulkoisen yleisilmeen kohottamiseen, mutta ei investointeihin.

 

Pyhäjärven kaupungin elinkeinotuki

Pyhäjärven kaupunki voi myöntää tiettyin ehdoin uuden teollisuushallin rakentajille tukea.

Hae yritystuet täyttämällä lomake, jonka allekirjoitettuna voit skannata ja lähettää tähän (lataa ensin lomake koneellesi)

tai postitse Pyhäjärven Kehitys Oy Asematie 4 A 86800 PYHÄSALMI

HUOM! Kuluvan vuoden kustannukset haettava viimeistään tulevan vuoden tammikuun loppuun mennessä!