Messu- ja markkinointituki

Messu- ja markkinointituki on 50 % ja enintään 250 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Messuihin liittyviä tukeen oikeuttavia kustannuksia ovat paikkamaksut ja siihen liittyvät kulut, mutta ei matka- tai majoituskulut.
Tuettavia markkinointikuluja ovat yrityksen kiinteistöön kohdistuvat valomainokset sekä mainostaulut, näyteikkuna- ja kuljetuskaluston teippaukset ja tarrat, kotisivujen teko tai niiden päivitys, markkinointimateriaalit (esitteet, sähköinen materiaali, kynät, roll-up -tuotteet ja banderollit, käyntikortit, työvaatteiden brodeeraus- ja painatuskulut), tienviitat (liikennevirasto), mutta ei lehtimainonta.

Koulutus- ja konsultointituki

Koulutus- ja konsultointituki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Tukea saa sekä yrittäjän että työntekijöiden koulutukseen.
Tukeen oikeuttavaa konsultointia ovat asiantuntijapalvelut ja yrityksen liiketoiminnan kehittäminen.

Ilmetuki

Ilme- eli julkisivutuki on 50 % ja enintään 250 € (alv 0 %) kustannuksista / kalenterivuosi / yritys. UUSILLE YRITYKSILLE tuki niiden ensimmäisenä toimintavuonna (12 kk) on 50 % ja enintään 500 € hyväksyttävistä kustannuksista (alv 0 %) / kalenterivuosi / yritys.
Se on tarkoitettu yrityksen omistamien rakennusten ja pihojen ulkoisen yleisilmeen kohottamiseen, mutta ei investointeihin.

 

Pyhäjärven kaupungin elinkeinotuki

Pyhäjärven kaupunki voi myöntää uuden teollisuushallin rakentajille tukea:

1. että kaupungin omistavalta teollisuusalueelta aloittavalle, laajentavalle tai sijoittuvalle, omat toimitilansa itse rakentavalle yritykselle myönnetään teollisuustontin ostomahdollisuus 80%:n alennus kaupunginvaltuuston vahvistaman neliömetrihinnan mukaan lasketusta hinnasta.

Teollisuustonttien ostamismahdollisuus 80% alennuksella on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

Hae yritystuet täyttämällä lomake , jonka allekirjoitettuna voit skannata ja lähettää tähän (lataa ensin lomake koneellesi)

tai postitse Pyhäjärven Kehitys Oy Asematie 4 A 86800 PYHÄSALMI